Weet u nog? Elf kookploegen kookten gerechten uit elf culturele dorpen. Enthousiast en in huiselijke kring. Uit liefde voor en met herinneringen aan ontmoetingen, de gastvrijheid van Europese dorpen, feestelijke bezoeken en het samen eten aan gedekte tafels met flakkerende kaarsen en levende muziek.

In heel veel keukens werd er gesneden, geschild, gebakken en gekookt en stond men voor het hete vuur om alle bezoekers van het Cultureel Dorp feest op 9 februari 2019 in het dorpshuis De Moriaan, onder hoge werkdruk en met veel plezier te voorzien van het smakelijke eten. De kookploegen in actie én de gerechten werden gefotografeerd door Peter Neijenhoff voor een mooi kookboek met foto’s en recepten.

Het kookboek wordt officieel gepresenteerd op de eerste Smaakmarkt van 6 juli a.s. maar is nu al te koop voor € 10,- bij de KOP van WaZ/De TIP, Voorstraat 12, 1949BH Wijk aan Zee (openingstijden: vrij, za, zo en ma. van 13 tot 17 uur) en bij de Primera op het Julianaplein.

Je kunt het boek ook bestellen door 10 euro over te maken naar IBAN: NL17RABO0308013743 tnv Stg. Cultureel Dorp met vermelding van je naam en adres.

Vertel het door!