Hoe is het om als jongere op te groeien in een dorp? Waarschijnlijk ken je bijna iedereen, maar wat heb je daaraan? Voel je je een onderdeel van het dorp? Is er genoeg te beleven of wil je zo snel mogelijk weg? 

Cultureel Dorp heeft veel te bieden aan jongeren. Er is zoveel om over mee te denken of aan mee te doen. En natuurlijk een fantastisch internationaal netwerk. Jongeren ontmoeten uit heel Europa: dat is niet alleen goed voor je talen, maar ook voor je ontwikkeling en je CV. En niet te vergeten leuk en inspirerend. Ervaringen uitwisselen en vrienden maken voor de rest van je leven.  

Jongerenkamp 5 t/m 7 juli 2019
Elk jaar organiseert Cultural Village een jongerenkamp, in 2019 in ons eigen dorp. Het kamp vindt plaats van vrijdag 5 juli t/m zondag 7 juli 2019, en is bedoeld voor jongeren vanaf 15 jaar. Er komt een tentenkamp op de dorpsweide om slaapplekken te bieden aan de jongeren uit de 11 aangesloten dorpen. En we hopen dat zoveel mogelijk jongeren uit Wijk aan Zee aansluiten. Ook als je ergens anders bent gaan wonen, maar je nog betrokken voelt, ben je van harte welkom. 

Wil je meedenken over de invulling van het programma, meehelpen bij de organisatie of er van de zomer in elk geval bij zijn? Stuur een mailtje naar info@cultureeldorp.nl

Vertel het door!